O fată de nouă ani a murit după ce s-a speriat de un ATV și a căzut de pe bicicletă

Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O fată de nouă ani a murit, luni, după ce a căzut cu bicicleta, pe un drum din localitatea Plopiş, în județul Sălaj, după ce s-a speriat de un ATV condus din sens opus de o tânără de 17 ani. Tânăra care conducea ATV-ul nu avea permis, iar vehiculul era neînmatriculat.

„Poliţiştii din Şimleu Silvaniei s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, o minoră localnică de 9 ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe un drum pietruit, în pantă, s-a speriat de un vehicul de tip A.T.V. condus din sens opus, de o tânără de 17 ani, din Plopiş, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, minora de nouă ani a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul”, se arată, luni, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din Şimleu Silvaniei au constatat că tânăra de 17 ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul de tip ATV condus de aceasta era neînmatriculat.

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier într-un dosar dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri