Poșta Română reia expedierile către Federația Rusă

Data actualizării: Data publicării:
posta romana
Poșta Română reia, după trei luni și jumătate, expedierile cu destinația Federația Rusă Foto: https://www.posta-romana.ro/

Compania Naţională Poşta Română informează că, începând de joi, 16 iunie 2022, reia expedierile către Federația Rusă, în timp ce aceste servicii rămân suspendate în continuare pentru Belarus. În același timp, traficul poștal către Ucraina înregistrează întârzieri mari, avertizează Poșta Română.

„Traficul poștal pentru Ucraina va înregistra, în continuare, timpi mai mari de circulație, deoarece trimiterile poștale sunt expediate pe cale aeriană și terestră, utilizând serviciile operatorilor poștali din Republica Moldova și Polonia”, arată compania.

Poșta Română anunță într-un comunicat că începând de joi, 16 iunie 2022, reia „activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri” (curierat rapid, corespondență, colete) pentru destinația Federatia Rusă, fără a preciza însă mijlocul de transport folosit.

„Rămâne suspendat serviciul de prezentare pentru trimiterile internaționale cu destinația Belarus”, menționează Poșta Română în comunicat.

Compania Naţională Poşta Română informa în data de 28 februarie, la patru zile după declanșarea invaziei ruse în Ucraina, că suspendă activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri (EMS, corespondență, colete) cu destinația Rusia și Belarus, precizând că această situație este cauzată de starea de securitate incertă în această zonă.

 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri