„Profețiile” lui Medvedev pentru 2023: Destrămarea SUA și UE, Elon Musk președinte. Musk: Epic!

Data publicării:
Dmitri Medvedev
Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei. Foto: Profimedia Images

Dmitri Medvedev a scris pe Twitter „predicțiile” sale pentru anul 2023, o serie de previziuni absolut ridicole despre ce crede el că se va întâmpla în anul ce urmează, printre care prăbușirea UE și a SUA și ocuparea Ucrainei de către Polonia și Ungaria. Elon Musk i-a ținut isonul și s-a declarat încântat de previziunile lui Medvedev, comentând la postarea sa cu mesajul „Epic!!”.

Fost președinte și prim-ministru al Rusiei, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate, Medvedev este unul dintre cei mai loiali locotenenți ai dictatorului rus, Vladimir Putin, iar de la începutul invaziei și-a asumat rolul de „bufon al curții” de la Kremlin, făcând unele dintre cele mai belicoase și deopotrivă ridicole afirmații.

„În ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste, de parcă sunt în competiție să le găsească pe cele mai nebune, poate cele mai absurde.

Iată contribuția noastră.

Ce se poate întâmpla în 2023:

  1. Prețul petrolului va crește la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazelor va ajunge la 5.000 de dolari pentru o mie de metri cubi.
  2. Regatul Unit va adera din nou la Uniunea Europeană
  3. Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit. Euro va ieși din circulație
  4. Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale Ucrainei, care nu va mai exista
  5. Al patrulea reich va fi creat, fiind compus din teritoriile Germaniei și sateliților săi, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, republica Kiev și alți paria
  6. Va începe războiul între Franța și al patrulea reich. Europa va fi divizată, și Polonia împărțită din nou.
  7. Irlanda de Nord se va rupe de Regatul Unit și se va alătura Irlandei.
  8. Va începe un război civil în SUA cu California și Texas devenind state independente. Texas și Mexicul se vor alia. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențile într-un număr de stat, care, după sfârșitul războiului civil, vor fi date Partidului Republican.
  9. Toate bursele de capital și toată activitatea financiară vor pleca din SUA și Europa și se vor muta în Asia.
  10. Sistemul de management monetar de la Bretton Woods se va prăbuși, provocând distrugerea FMI și Băncii Mondiale. Euro și dolarul nu vor mai circula ca monede de rezervă globală, iar în loc vor fi folosite monede digitale”, a scris Medvedev pe Twitter.

Elon Musk s-a arătat încântat de „predicțiile” făcute de Medvedev, căruiai i-a comentat „Epică postare!!”. 

Ulterior, după reacții negative la această postare, Musk a revenit și a scris un nou mesaj la postarea sa inițială.

„Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit, arătând și o lipsă incredibilă de conștientizare a progresului făcut în inteligența artificială și energia sustenabilă”.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri