Pe Donald Trump l-au lăsat nervii după ce a pierdut și la golf. A fost filmat cum înjură obscen după ce a ratat o lovitură VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
The Trump International Golf Links Course Opens
Foto: Guliver/GettyImages

Președintele în exercițiu Donald Trump a jucat golf în dimineața Zilei Recunoștinței (Thanksgivig Day), una dintre ocupațiile lui favorite. El a fost filmat înjurând obscen după ce a ratat o lovitură, lucru care a stârnit râsete în rândul audienței.

Donald Trump a jucat golf la clubul său din Sterling, Virginia, dar activitatea recreațională a avut efect invers asupra lui.

El a fost filmat cum se pregătește pentru o lovitură, apoi se așază și lovește mingea de golf, însă își dă imediat că este o lovitură slabă și exclamă „Oh s**t!”, potrivit unei filmări obținute de TMZ.com.

Lovitura a fost într-adevăr ratată, iar mingea a aterizat în apă, în loc să se îndrepte spre gaura vizată, ceea ce l-a făcut pe președinte să înjure: „I hate this f**king hole!”, ceea ce a stârnit râsetele asistenței.

Donald Trump și-a petrecut Ziua Recunoștinței la Casa Albă, unde a luat cina cu membrii apropiați ai familiei, a anunțat administrația americană.

Președintele Trump a declarat joi că va pleca de la Casa Albă, dacă voturile în Colegiul Electoral îi vor acorda victoria contracandidatului său democrat Joe Biden. Este declarația prin care Donald Trump se apropie cel mai mult de o recunoaștere a înfrângerii suferite în alegerile din 3 noiembrie.

Cu toate acestea, pe rețelele sociale el continuă să acuze că alegerile au fost fraudate și că Joe Biden nu avea cum să obțină peste 80 de milioane de voturi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri