Un șef din Poliție, mesaj aspru pentru Trump: Dacă n-ai nimic bun de spus, mai bine îți ții gura. Nu e Hollywood, asta e viața reală

Data actualizării: Data publicării:
Art Acevedo, șeful Poliției din Houston
Art Acevedo, șeful Poliției din Houston

Dacă n-ai nimic bun de spus, mai bine îți ții gura!”, a fost mesajul unui polițist către Donald Trump. E vorba despre șeful inspectoratului din Houston, orașul în care s-a născut George Floyd, ucis de poliție săptămâna trecută.

Art Acevedo, șeful Poliției din Houston: „Vreau să-i transmit următorul mesaj președintelui Statelor Unite, în numele tuturor șefilor de poliție din această țară. Vă rugăm, dacă nu aveți nimic constructiv de spus, mai bine vă țineți gura!

Din cauza dumneavoastră, bărbați și femei de numai 20 de ani sunt în pericol.

Aici nu e despre a domina pe cineva, e despre a câștiga încrederea și respectul.

Vreau să fiu foarte clar, nu vrem ca lumea să confunde bunătatea cu slăbiciunea și nu vrem nici ca ignoranța unora să distrugă ceea ce am realizat aici, în Houston.

Avem nevoie de un lider mai mult ca niciodată. Și e dureros că nu se întâmplă așa. Indiferent dacă am votat cu el sau nu am votat cu el, e președintele nostru și trebuie să se comporte ca atare, nu de parcă ar fi la emisiunea „Ucenicul”. Nu e Hollywood, asta e viața reală”.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri