Video Trump, la mitingul din Oklahoma: În America lui Biden, jefuitorii au mai multe drepturi decât americanii care respectă legea

Data actualizării: Data publicării:
donald trump nervos
Foto: GettyImages

Donald Trump şi-a reluat mitingurile suspendate din cauza pandemiei, dar susţinătorii săi nu s-au prezentat în număr atât de mare pe cât spera. Au fost departe de a umple arena de 19.000 de locuri unde a avut loc evenimentul.

Puţini dintre participanţi purtau mască.

Discursul preşedintelui a fost presărat cu laude la adresa propriei persoane şi atacuri virulente la adresa adversarilor săi, categorie în care pare să-i fi inclus şi pe manifestanţii anti-rasism. 

Înaintea mitingului au avut loc mici confruntări între fanii preşedintelui american şi protestatari, catalogaţi apoi de Trump drept "oameni răi".

Donald Trump: „Ne începem campania și vreau să vă mulțumesc. Sunteți niște războinici. Urmăresc știrile false din ultimele săptămâni și totul este negativ: "Nu mergeți! Nu veniți! Nu faceți nimic!"

Au fost niște oameni foarte răi afară. Făceau lucruri rele. Gloata de stânga încearcă neîncetat să ne vandalizeze istoria, să ne profaneze monumentele, frumoasele noastre monumente, să ne dărâme statuile și să pedepsească, să anuleze și să persecute pe oricine nu se conformează cerințelor lor de control absolut și total. Noi nu ne conformăm. De aceea suntem, de fapt, aici.”

Totodată, Trump l-a ironizat îndelung pe adversarul său democrat, Joe Biden, numindu-l "marionetă" a "stângii radicale", potrivit AFP, citat de Agerpres.

"În America lui Joe Biden, jefuitorii şi străinii în situaţie ilegală au mai multe drepturi decât americanii care respectă legea", a afirmat el în cursul mitingului electoral la Tulsa, în statul Oklahoma.

"El nu a făcut nimic niciodată, a fost senator, a fost vicepreşedinte...", a continuat Donald Trump.

Participanții la miting au trebuit să semneze un act prin care își asumă responsabilitatea pentru faptul că ar putea să se infecteze și se obligă să nu îl tragă la răspundere pe Trump în instanță dacă li se întâmplă acest lucru.

Cu doar câteva ore înainte ca mitingul să înceapă, campania lui Trump a anunțat că șase membri ai staff-ului care s-au ocupat de organizare au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Redactare Georgiana Marina

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri