Alertă cu bombă la congresul FIFA

Data publicării:
arestari fifa

Alerta cu bombă a fost semnalată în această dimineață, în jurul orei locale 11:00, și a fost confirmată de poliția elvețiană.

Alarma s-a dat în timpul pauzei, iar lucrările s-au reluat după aproximativ două ore.

FIFA, la momentul adevărului. Sepp Blatter, încă un mandat?

Dominaţia lui Sepp Blatter la conducerea FIFA s-ar putea încheia astăzi, în plin scandal de corupție de proporții planetare. Pentru prima oară în mai bine de 15 ani, există şanse reale ca Blatter să piardă alegerile pentru postul de şef al Federaţiei. Până şi vechiul său prieten, Michel Platini, şeful UEFA, îi cere pe un ton dur să se retragă.

Congresul FIFA trebuie să aleagă între Joseph Blatter, încarnarea unei instanțe decredibilizate, care vizează, la 79 de ani, un al cincilea mandat în fruntea organizației, și mai tânărul său contracandidat, prințul iordanian Ali Bin Hussein, 39 de ani, unul dintre vicepreședinții săi și fratele regelui Iordaniei. Mulți văd în el omul schimbării. 

Blatter a intrat în FIFA în 1975 ca director tehnic, apoi a devenit secretar general (nr. 2 în ierarhie) din 1981 până când a devenit președinte, în 1998, când i-a succedat în funcție lui Joao Havelange.

Citiți și
BUSINESS CLUB. FIFA, faultată de sponsori
Scandalul FIFA. Nicolae Manolescu: Două țări au cumpărat turneul final. Clar! Și? Rămânem așa?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri