Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, văzut la volan la două zile după accident

Data publicării:
Royal Ascot 2005 - Ladies Day
YORK, ENGLAND - JUNE 16: HM Queen Elizabeth II , The Queen, and husband Prince Philip, the Duke of Edinburgh, arrive in the Royal Carriage on the third day of Royal Ascot 2005, Ladie's Day, at York Racecourse on June 16, 2005 in York, England. One of the highlights of the racing and social calendars, Royal Ascot was founded in 1711 by Queen Anne and royal patronage continues to the present day with a Royal Procession taking place in front of the grandstands each day. This year's Royal Meeting is relocated to York Racecourse due to a major redevelopment programme at Ascot, due to re-open in 2006. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost văzut la volanul unui Land Rover nou, la două zile după accidentul în care a fost implicat pe un drum din apropiere de Sandringham, Norfolk.

Royal Ascot 2005 - Ladies Day
Prințul consort Philip a fost implicat într-un accident rutier / FOTO: Guliver/ Getty Images

BBC relatează pe baza unor fotografii publicate de Daily Mail şi The Sun că prinţul Philip conducea, sâmbătă, singur prin Sandringham.

Noul Freelander, maşina pe care o conducea prinţul Philip, a fost adusă vineri la Sandringham, unde ducele şi regina Elizabeth a II-a locuiesc încă de la Crăciun.

Potrivit Daily Mail, prinţul Philip conducea fără a avea pusă centura de siguranţă.

În accidentul de joi, el a fost nevătămat, însă două femei dintr-o altă maşină au fost rănite.

Maşina ducelui, în care se afla singur, s-a ciocnit cu o Kia, condusă de o femeie în vârstă de 28 de ani. Şoferiţa a suferit mai multe tăieturi, iar pasagera din dreapta, în vârstă de 45 de ani, şi-a rupt încheietura mâinii.

În Kia se afla şi un băiat în vârstă de 9 luni, care a scăpat nevătămat.

Poliţia din Norfolk a spus că accidentul este anchetat şi că vor fi luate măsurile corespunzătoare.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri