Un tur de seară la lumina lanternelor într-un muzeu a creat haos în Germania: Poliția a crezut că e o spargere și a încercuit clădirea

Data publicării:
lumini masina de politie
Un bărbat care locuieşte în apropiere a observat lumini prin ferestrele muzeului miercuri seară şi, crezând că înăuntru se află hoţi, a sunat la poliţie. Foto: Profimedia

Un tur de seară la lumina lanternelor organizat într-un muzeu din oraşul Mittweida, în estul Germaniei, a determinat poliţia să încercuiască clădirea, sub falsa impresie că înăuntru se aflau hoţi, informează DPA.

Un bărbat care locuieşte în apropiere a observat lumini prin ferestrele muzeului miercuri seară şi, crezând că înăuntru se află hoţi, a sunat la poliţie.

Poliţiştii au fost nedumeriţi să constate că uşile muzeului erau încuiate corespunzător, iar ferestrele bine închise, potrivit unei declaraţii a poliţiei dată publicităţii joi și citată de Agerpres.

Poliţiştii au rezolvat în cele din urmă cazul, dându-şi seama că muzeul găzduia un tur special la lumina lanternelor pentru copii şi vârstnici.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri