VIDEO. Un român a creat panică pe aeroportul din Amsterdam. A ameninţat pasagerii cu un cuţit

Data actualizării: Data publicării:
aeroport amsterdam

Incident de securitate provocat de un român pe aeroportul din Amsterdam. Bărbatul de 47 de ani a ameninţat pasagerii cu un cuţit și a mai și strigat că ar avea ceva periculos în geantă.

Potrivit presei olandeze, românul de 47 de ani, din Haga, a agitat cuţitul în apropierea celorlalţi oameni şi a strigat că are ceva în geanta pe care o purta. Toată lumea şi-a imaginat că este vorba despre o bombă. Mai mulţi poliţişti înarmaţi au intervenit rapid şi l-au dezarmat, după care l-au încătuşat şi l-au dus în arest.

Întreaga zonă a fost evacuată, în timp ce circulaţia trenului care face legătura între aeroport şi oraş a fost întreruptă timp de câteva ore. Poliţiştii au adus şi un câine specializat în găsirea substanţelor explozive, care a mirosit geanta bărbatului, însă nu a găsit nimic.

Presa a acordat o atenţie deosebită acestui subiect în contextul atentatului ce a avut loc la Strasbourg în urmă cu doar câteva zile. Mai mult, aeroportul pe care a avut loc întreg incidentul este mereu aglomerat. Luna trecută a fost tranzitat de peste 5 milioane de pasageri.

În urma acestui incident nicio persoană nu a fost rănită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri