Un american beat a călătorit, din greșeală, 500 de kilometri cu Uber. Ce factură are de plătit acum

Data publicării:
uber

Un american va plăti 1.625 de dolari pentru o cursă Uber, după ce s-a îmbătat într-o seară și, în loc să introducă destinația la care voia să ajună, a cerut să fie transportat la 500 de kilometri distanță, în orașul său natal, scrie Sky News.

Kenny Bachman a ieșit în oraș cu prietenii, în Morgantown, West Virginia. După o noapte de băut, bărbatul a chemat un Uber să îl ducă înapoi acasă, în campus. Însă din greșeală, a introdus adresa din orașul său natal, din New Jersey, aflată la aproape 500 de kilometri distanță.

După ce s-a urcat în mașină, Bachman a adormit. Când s-a trezit, tânărul nu și-a amintit că își chemase un Uber și nu înțelegea de ce se află în mașina unui străin, atât de departe de casă. Mai mult, el își comandase o mașină Uber XL, în care încap până la 6 persoane, dar pentru care tarifele sunt mai mari.

„După ce s-a terminat cursa și am văzut cât costă, mi-am zis: OK, asta e o nebunie!”, a declarat Bachman.

El acum îl acuză pe șoferul Uber că i-ar fi folosit telefonul și, deși recunoaște că nu își amintește când a chemat mașina, nu crede că el a fost cel care a introdus destinația respectivă. Mai mult, Bachman spune că trebuie să îi plătească șoferului inclusiv toate taxele percepute pe drumul de 500 de kilometri.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri