Video Un bărbat din România ar fi comis în Marea Britanie un jaf de o brutalitate rară

Data actualizării: Data publicării:
jaf
Captură: BBC.com

Un român ar fi autorul unui jaf comis cu brutalitate în orașul britanic Luton, informează Poliţia din comitatul Bedfordshire, citată de MEDIAFAX.

Bărbatul care pretindea că lucrează la o firmă de curierat a atacat trei femei în timpul unui jaf într-o locuinţă.

În dimineaţa zilei de 2 septembrie, un individ s-a prezentat în faţa unei locuinţe din Luton şi a sunat spunând că are un colet de predat la adresa respectivă. În momentul în care i-a fost deschisă uşa, bărbatul s-a năpustit asupra a două femei şi o adolescentă care se aflau în acel moment în locuinţă.

Agresorul a părăsit locuinţa după ce a furat un decodor TV, o consolă Wii şi altă consolă de jocuri video.

Poliţia a mai transmis că au identificat un suspect, despre care se crede că a părăsit Marea Britanie. Ca urmare a acestui lucru, autorităţile britanice colaborează cu forţe de poliţie din câteva ţări europene pentru a-l localiza pe presupusul agresor.

Trong Vung Dong, o rudă a victimelor, a scris pe platforma de socializare Facebook că agresorul ar fi originar din România.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri