VIDEO Cel puţin 4 oameni au murit şi alți 20 au fost răniţi, după ce un autobuz a intrat într-o procesiune de Paşte, în Brazilia

Data publicării:
accident brazilia
Cel puţin patru oameni au murit în statul Pernambuco, în nord-estul Braziliei, după ce un autobuz a intrat într-o procesiune de Paşte. Foto: Captură X

Cel puţin patru oameni au murit în statul Pernambuco, în nord-estul Braziliei, după ce un autobuz a intrat într-o procesiune de Paşte, a anunţat guvernatoarea regiunii, citat de AFP și News.ro.

”Mă gândesc la credincioşii şi la familiile victimelor accidentului care a avut loc în timpul procesiunii de la Jaboatao, care a provocat moartea a cel puţin patru persoane”, a scris pe Instagram guvernatoarea statului, Raquel Lyra.

Alte aproximativ 20 de persoane au fost rănite, potrivit pompierilor, citați de presa locală.

Primarul din Jaboatao dos Guarapes, un oraş din regiunea metropolitană a Recife, Mano Medeiros, a anunţat pe X un ”accident grav”, fără să dea numărul victimelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o înregistrare video difuzată pe reţele de socializare şi de către presă, apare un autobuz care coboară pe o stradă în pantă cu viteză şi lovește cortegiul.

Credincioşii strigă şi încearcă să se salveze fugind.

”O tragedie tocmai a avut loc, un lucru incredibil, foarte trist”, declară un martor, emoţionat, în altă înregistrare video postată pe Instagram.

”Eram în procesiunea de la Biserica Salvării Eterne. Erau mulţi oameni, copii, bătrâni. Au lăsat să treacă autobuzul care şi-a pierdut frânele şi care a răsturnat mulţi oameni”, adaugă el.

Presa locală scrie că şoferul a fugit de la faţa locului.

”Poliţia este în acţiune pentru a ancheta şi a-i pedepsi pe vinovaţi”, a anunţat Raquel Lyra.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri