VIDEO Un avion se ridică pe coadă, în timp ce este descărcat de bagaje pe un aeroport din New York

Data publicării:
Un avion se ridică pe coadă, în timp ce este descărcat de bagaje pe un aeroport din New York
Un avion se ridică pe coadă, în timp ce este descărcat de bagaje pe un aeroport din New York. Sursa: captură YouTube

Un avion de pasageri al companiei americane JetBlue s-a dezechilibrat și s-a ridicat pe coadă, ca un balansoar, în timp ce era descărcat pe aeroportul internațional John F. Kennedy din New York, potrivit companiei aeriene, citată de CNN.

„Odată ajuns la poartă, din cauza unei schimbări
de greutate și echilibru în timpul descărcării bagajelor, coada aeronavei s-a înclinat pe spate, făcând ca botul aeronavei să se ridice și, în cele din urmă, să se întoarcă la loc”, a declarat JetBlue pentru CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nimeni nu a fost rănit în acest incident, a declarat JetBlue Airways.

Într-o înregistrare video, botul aeronavei și trenul de aterizare din față sunt ridicate, în timp ce avionul se sprijină pe coadă. Este vizibilă o ușă de marfă deschisă, în jumătatea din față a avionului.

JetBlue „examinează acest incident”, iar avionul va fi inspectat înainte de a zbura din nou, a spus compania aeriană.

Autoritatea portuară din New York și New Jersey, care supraveghează aeroportul, a declarat că incidentul nu a perturbat nicio altă operațiune la JFK.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri