Zelenski, apel către ucraineni: Noaptea asta va fi mult mai grea, trebuie să rezistăm! Nu putem pierde capitala!

Data actualizării: Data publicării:
zelensi fb

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj către ucraineni, în noaptea de vineri spre sâmbătă. El a spus că în cursul nopții vor avea loc noi atacuri. „Trebuie să rezistăm”, a fost mesajul lui.

„Noaptea asta va fi cea mai grea.  Inamicul va intra în forță. Noaptea vor face asaltul, nu trebuie să dăm capitala! Trebuie să rezistăm în această noapte!”, a spus el.

„Trebuie să rezistăm pe toate fronturile unde dușmanul nostru va încerca mișelește și dur să intre. Inamicul își va folosi toată forța pe toate fronturile pentru a ne străpunge apărarea. Sunt pierderi la noi și sunt sute de pierderi în rândul ocupanților”, a mai spus Zelenski.

El a adăugat că „vor fi atacuri în Cinihiv, Harkov, asupra oamenilor noștri din Donbas, mai ales la Kiev”.

„Toate rugăciunile și gândurile noastre merg către soldații noștri. O parte din țară este în deosebi atacată. Pe civili îi rog să meargă în adăposturi”, a mai spus Zelenski.

„Cei care s-au alăturat deja apărării țării sau pot ajuta apărarea, opriți inamicul oriunde puteți. Ștergeți semnele speciale pe care sabotorii le lasă pe drumuri și case. Ardeți echipamentul inamic cu tot ce puteți. Dacă chiar și grădinițele sunt un obiectiv acceptabil pentru invadatori, nu ar trebui să aibă nicio șansă”, a spus Zelenski.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri