Zelenski, după exploziile de luni din Ucraina: Rusia „încearcă să ne șteargă de pe fața pământului”

Data actualizării: Data publicării:
volodimir zelenski
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. Foto: Profimedia Images

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că exploziile care au avut loc luni în mai multe oraşe de pe teritoriul Ucrainei, inclusiv în capitala Kiev, au cauzat morţi şi răniţi şi a acuzat Rusia că încearcă „să şteargă Ucraina de pe faţa Pământului”.

Rușii „încearcă să ne distrugă și să ne șteargă de pe fața pământului. Complet. Îi distrug pe oamenii care dorm acasă, în Zaporojie. Omoară oameni în drum spre serviciu în Dnipro și Kiev. Alarma aeriană nu se oprește în Ucraina. Sunt bombardamente. Din păcate, există morți și răniți. Vă rog, nu părăsiți adăposturile. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Să rămânem puternici”, a transmis Volodimir Zelenski luni dimineață într-un mesaj pe Facebook, după exploziile care au avut loc în mai multe orașe din Ucraina, inclusiv în capitala Kiev.

â

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe explozii au avut loc luni dimineaţa în capitala ucraineană Kiev, precum şi în oraşele Lvov (Liov), Ternopil şi Dnipro, după ce Moscova a acuzat Ucraina că a orchestrat puternica explozie ce a avariat podul-cheie care leagă Rusia şi Peninsula Crimeea.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri