Galerie Foto Mai multe animale și păsări au fost salvate dintr-o casă în flăcări, în Constanța. O pisică a avut nevoie de mască de oxigen

Data publicării:
animale salvate din incendiu cta
Sursa foto: colaj ISU Dobrogea

Incendiu, joi după-amiaza, într-o casă din Valu lui Traian, județul Constanța. Din locuința cuprinsă de flăcări pompierii au fost salvate mai multe animale de companie și păsări. Pentru că s-a intoxicat cu fum, o pisică a primit oxigen, scrie Dobrogea.tv.

Incendiul a izbucnit într-o casă de pe strada București, din localitatea Valea lui Traian, județul Constanța. Apelul la 112 anunța flăcări la interior.

Ajunși de urgență la intervenție, pompierii au pătruns în locuința cuprinsă de foc. În acel moment, în casă nu se aflau persoane, ci doar mai multe animale de companie și păsări. Este vorba despre un iepuraș, un porc de guineea, 11 papagali și o pisică, pe care salvatorii le-au scos repede din clădire. Pentru că s-a intoxicat cu fum, felinei i s-a pus mască de oxigen.

Sursa foto: ISU Dobrogea
Sursa foto: ISU Dobrogea

În urma incendiului a ars dormitorul casei, cu o suprafață de aproximativ 15 mp, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri