O fată de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției

Data publicării:
accident politie
O adolescentă de 15 ani a fost lovită de o autospecială de poliție aflată în misiune chiar pe trecerea de pietoni.

O adolescentă de 15 ani a fost lovită de o autospecială de poliție aflată în misiune chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a avut loc pe un bulevard din Constanța.

Martorii povestesc faptul că o adolescentă care se afla pe trecerea de pietoni a fost accidentată de un polițist. La fața locului a venit un echipaj SMURD care a transportat victima la spital. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani, care, din primele informații, se pare că este conștientă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi că pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa s-a produs un accident rutier.

“Din primele informaţii rezultă că un poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. Tot din informaţiile deţinute până în acest moment, poliţistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanţa, pentru a efectua o cercetare la faţa locului”, au precizat poliţiştii.

Ei continuă cercetărle pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj SMURD, care a preluat victima, conştientă, şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Constanţa.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri