O tânără din Suceava a fost reținută după ce iubitul a reclamat-o la 112 că i-a furat mașina. Cum au găsit-o polițiștii

Data publicării:
femeie care doarme in masina
Când au găsit-o polițiștii, femeia dormea pe bancheta din spate a mașinii furate. Credit foto: Guliver/Getty Images

O tânără de 26 de ani din județul Suceava a fost reținută 24 de ore pentru furt și conducere fără permis. Femeia a furat mașina iubitului, iar acesta a reclamat-o la 112. După mai bine de 30 de ore, polițiștii au reușit să dea de urma autotuurismului, dar și a hoaței, care dormea pe bancheta din spate și era sub influența alcoolului, scrie Monitorul de Suceava.

Apelul la 112 a fost dat în noaptea de 21-22 mai, în jurul orei 03:20. Un bărbat din comuna Bilca reclama că iubita lui, o tânără de 26 de ani, ar fi furat mașina din curtea casei. Polițiștii au pornit în căutarea lor, dar nu au reușit să le dea de urmă.

Cercetările au fost reluate luni dimineață. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din comună au surprins-o pe tânără la volan, în timp ce se plimba pe străzi. Ulterior, oamenii legii au descoperit autoturismul pe raza comunei, în zona unui izvor.

Odată cu mașina, polițiștii au găsit-o și pe tânără, care dormea pe bancheta din spate a autoturismului. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, care a rezultat o alcoolemie de 0,32 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În plus, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere.

Pentru fapta sa, tânăra a fost reținută 24 de ore pentru conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri