Ploi, descărcări electrice și vânt puternic. ANM a emis o alertă de vreme rea în București

Data publicării:
ploi torentiale
Cod roșu și cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în mai multe județe din țară. FOTO: Shutterstock

Meteorologii au emis, miercuri dimineață, o avertizare de vreme rea pentru București. Potrivit ANM, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Potrivit ANM, de miercuri, de la ora 10.40 și până la ora 11.30, se vor semnala descărcări electrice frecvente și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Potrivit ANM, de miercuri, de la ora 10 și până joi, la ora 06.00, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, când probabilitate pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Temporar vântul va prezenta intensificări ziua, cu rafale în general de 40...45 km/h, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17...20 de grade.

Meteorologii au anunțat și că se instalează din nou canicula în București, unde temperaturile vor ajunge până la 37 de grade Celsius, în zilele următoare.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri