Sari la conținut
News Alert

Zece aplicații utile pentru Gmail

 

Sortd îți oferă liste utile

Sortd este o aplicație pentru Gmail care îți transformă inbox-ul într-un set de liste menite să-ți ușureze munca. Numărul de liste și numele acestora pot fi alese de utilizator, scrie Business Insider.

Îl poți descărca de AICI

Ugly Email depistează email-urile care sunt urmărite

Sunt anumite instrumente care anunță expeditorul când este deschis email-ul, ce link este accesat și locația destinatarului. Pentru a te feri de acest tip de email-uri, poți folosi Ugly Email. Acesta le identifică chiar înainte de a le deschide.

Îl poți descărca de AICI

FullContact îți dezvăluie informații despre persoanele care îți trimit mesaje

Această extensie pentru Chrome îți oferă informații despre persoanele care îți trimit email-uri, precum cele oferite de rețelele de socializare, locația sau funcția pe care o are.

Îl poți descărca de AICI

Mixmax te ajută să îți organizezi programul

Mixmax este o extensie pentru Chrome care te va ajuta să-ți organizezi programul, întâlnirile de afaceri și te anunță când emailul-rile pe care le-ai trimis sunt citite. De asemenea, îți permite să programezi email-urile pentru a fi trimise la anumite ore.

Îl poți descărca de AICI

Mailburn transformă Gmail-ul în WhatsApp când este accesat de pe telefon

Această aplicație de iPhone îți arată conversațiile cu persoane reale, fără newslettere și spam-uri.

Îl poți descărca de AICI

MailTrack.io te anunță când îți sunt deschise email-urile

MailTrack.io este o extensie Chrome care te anunță când email-ul este trimis, dar și când este citit, chiar și atunci când are mai mulți destinatari.

Îl poți descărca de AICI

Find Big Mail depistează email-urile care ocupă mult spațiu și le șterge

Dacă ai probleme cu spațiul pe contul de Gmail, cauza o poate reprezenta email-urile care conțin fișiere mari. Acest program le identifică și te ajtă să scapi de ele rapid.

Îl poți descărca de AICI

WiseStamp te ajută să-ți personalizezi semnătura

Poți alege fonturile, culoarea și chiar adăuga imagini. De asemenea, îți permite să adaugi elemente speciale precum link-uri către rețelele de socializare.

Îl poți descărca de AICI

Snapmail trimite email-uri care apoi se autodistrug

Snapmail este o extensie Chrome care îți permite să trimiti email-uri care se autodistrug. Destinatarul primește un link către mesajul tău și, iar apoi este anunțat că emai-ul se va autodistruge în 60 de secunde.

Îl poți descărca de AICI

Giphy îți permite să atașezi GIF-uri mesajelor

Îl poți descărca de AICI