Una dintre primele jucării inteligente prinde viaţă sub forma unei aplicaţii Apple Watch

Data publicării:
APLICATIE

Tamagotchi era un gadget grozav pentru copiii care vroiau să înveţe să aibă grijă de un animal, fie el şi virtual. Îndrăgita jucărie va primi în acest an o nouă viaţă sub forma unei aplicaţii pentru Apple Watch.

Compania Bandai a lansat o aplicaţie de tamagotchi pentru Apple Watch.

Specificul Tamagotchi îl reprezintă gradul sporit de atenţie pe care îl necesită companionul virtual pe tot parcursul zilei. Şi dacă designul iniţial era sub forma unui mic breloc pe care îl puteaţi purta în buzunar, în 2015 îl puteţi purta la încheietura mâinii. Pentru cei care nu au prins acest gadget distractiv, Tamagotchi este un joc în care îţi creezi un animal virtual, fie el dinozaur sau papagal şi pe care trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să îl educi, ca să îl faci fericit şi sănătos.

De-a lungul anilor, compania japoneză Bandai a creat multiple forme ale conceptului, însă noua aplicaţie de Apple Watch promite să readucă în atenţia publicului această jucărie îndrăgită. În contextul în care ecranul jucăriei originale Tamagotchi este foarte apropiat de display-ul unui Apple Watch, experienţa finală va fi cel mai probabil extrem de apropiată de cea de acum 15 ani. În plus, prin prisma faptului că aveţi ceasul în permanenţă la încheietură, şansele de a-l neglija sunt mult mai mici, deşi notificările permanente şi "plânsetele" animăluţului s-ar putea să vă scoată rapid din sărite.

Aplicaţia poate fi deja descărcată din App Store pentru aproape un dolar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri