WhatsApp pregătește lansarea unei aplicații aproape identice, cu două funcții noi

Data actualizării: Data publicării:
Fackbook Acquires WhatsApp For $16 Billion
Foto: Gulliver/Getty Images

Serviciul de mesagerie WhatsApp vrea să lanseze un nou serviciu, destinat exclusiv businessurilor, care va putea fi utilizat și pe telefoanele fixe. Mai multe informații legate de noua aplicații au fost scurse în presă, relatează The Independent.

Fackbook Acquires WhatsApp For $16 Billion
SAN FRANCISCO, CA - FEBRUARY 19: Facebook and WhatsApp logos are displayed on portable electronic devices on February 19, 2014 in San Francisco City. Facebook Inc. announced that it will purchase smartphone-messaging app company WhatsApp Inc. for $19 billion in cash and stock. (Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images)

Noua aplicație WhatsApp Business va fi instalată separat de cea veche și va putea fi utilizată de către antreprenori, pentru a ține legătura mai ușor cu partenerii lor de afaceri.

Astfel, acestora le va fi mai simplu să separe conversațiile private de cele profesionale. În plus, WhatsApp vrea să ofere o funcție care să permită conectarea aplicației la telefonul fix. Practic, în aplicație va apărea automat numărul de fix la care antreprenorul poate fi contactat, iar mesajele vocale și scrise primite pe acest număr vor putea fi accesate și de pe telefonul mobil.

WhatsApp Business va fi asemănătoare cu aplicația WhatsApp, însă va introduce două secțiuni diferite în meniul de setări: Statistici și Business Settings. Statisticile vor arăta numărul total de mesaje trimise, primite și citite, în timp ce a doua secțiune permite customizarea profilului și trimiterea de mesaje automate în afara orelor de program sau în concediu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri