Șoferi audiați de procurori în cazul tinerei omorâte și incendiate din Giurgiu. Nici până acum nu se știe cine este femeia

Data actualizării: Data publicării:
Portretul robot al tinerei gasite incendiate in Giurgiu
Portretul robot al tinerei gasite incendiate in Giurgiu

Procurorii audiază, joi, mai mulți șoferi care au trecut cu mașina prin zona unde a fost găsită tânăra incendiată, în data de 30 octombrie.

Audierile au loc la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a preluat ancheta în acest caz.

Procurorii au identificat mai mulți șoferi care în seara zilei de 30 octombrie au trecut aproape de locul incendiului. Anchetatorii vor să vadă dacă aceștia au avut camere de bord care ar fi putut înregistra momentul incendiului.

Deşi au trecut şase zile de la acel moment, poliţia nu ştie nici acum cine este victima. 

Criminaliștii au întocmit portretul-robot al tinerei ucise apoi incendiate într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu.  

Tânăra ar fi avut 20-30 de ani, înălțimea de 1,60 - 1,65, greutatea 50-55 de kilograme. Conform datelor prezentate de poliție, ea ar fi avut părul șaten, drept, de lungime medie. Persoanele care o recunosc pe tânără sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secție de poliție sau la numărul de urgență 112.

Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Anchetatorii au puține piste la acest moment, dar prioritatea numărul 1 este identificarea victimei. Până acum au constatat doar că ea nu se află printre persoanele declarate dispărute în ultima lună în România.

Corpul femeii a fost găsit într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu. Pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, un șofer de TIR care a trecut cu mașina prin zonă a crezut inițial că este vorba despre un incendiu de vegetație. Flăcările au fost observate de pe șosea, în jurul orei 22:00. Șoferul s-a oprit din drum, a încercat să stingă incendiul și apoi a sunat la 112.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri