Sari la conținut

Becali îl înfundă mai rău pe Şumudică. Susține că acesta ar fi pariat pe schimbări

ACTUALIZARE 22:05 - Șumudică vrea să-l dea în judecată pe Becali: „Să probeze ceea ce a spus. Nu se mai poate așa!”

După ce Gigi Becali l-a acuzat pe Marius Șumudică, antrenorul Astrei, că ar fi pariat pe schimbările făcute la meciurile echipei sale, tehnicianul suspendat al giurgiuvenilor e decis să pună piciorul în prag și să îl cheme pe patronul Stelei în tribunal.

Marius Șumudică: „Nici nu știu cum să încep. Nu mă pricep foarte bine la termeni avocățești, o să am o discuție cu avocatul meu și domnul Becali o să probeze ce a spus. La FRF e dosarul meu cu listingul pariurilor. În 50 de meciuri, nu pot să țin minte toate schimbările. Am înțeles că în două meciuri nu am făcut toate schimbările, cu Chiajna și cu Pandurii, ultimul fiind în septembrie. Îl anunț pe domnul Becali nici nu aveam contul de pariuri atunci. L-am deschis în noiembrie”.

„Vă spun public acum că dacă se demonstrează că Șumudică a pariat pe meciurile echipei lui nu mai antrenez în viața mea și mă las de această meserie. Dacă nu, cei care au adus astfel de învinuiri vor trebui să probeze și există comisii, există justiție în țara asta. Nu se mai poate, sunt terfelit prea mult”, a răbufnit Șumudică, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.


Patronul Stelei a recunoscut că pentru echipa sa ar fi un avantaj dacă vreunul dintre antrenorii contracandidatelor sale din play-off nu s-ar putea ocupa de propria echipă, în aceeaşi zonă încadrându-se păstrarea suspendării „principalului” de la Astra.

Chiar dacă a precizat că nu vrea să intre în polemică, Becali a lansat varianta că „dacă a făcut cum am auzit, că, de exemplu, a pariat că face doar două schimbări la un meci al Astrei şi a făcut asta, atunci ce mai e de spus?! Înţelegeţi ce spun? Adică să pariezi pe ceva care stă la îndemâna ta să iasă... Dar dacă nu a făcut aşa ceva şi doar a pariat pe cine ştie ce meciuri, atunci eu nu văd vreo problemă. Fiecare are dreptul să parieze”, a afirmat Becali!

Contactat de Digi Sport, Şumudică s-a enervat. „Cum e posibil să spui aşa ceva, tu, un om care apari atât de des la televizor şi influenţezi lumea? Cum poţi acuza pe cineva că aşa ai fi auzit de la nici tu nu ştii cine? Va spun eu că în cele peste 40 de meciuri nu s-a întâmplat niciodată să nu fac toate schimbările. Probabil că Gigi Becali nu ştia cum să-mi spună la mulţi ani de ziua mea şi s-a gândit că asta e o variantă”, a afirmat Şumudică.