Derby-ul de România Steaua – Dinamo, în direct la Digi Sport 1

Data publicării:
digi sport

După victoria din etapa trecută, dinamoviştii simt că a venit momentul unei mari victorii. Steaua vine după un meci bun la Belgrad, care însă nu i-a adus şi calificarea în play off-ul UEFA Champions League.

În ultimele 11 întâlniri, Dinamo nu a reuşit să îşi învingă rivala şi crede că se află în faţa revanşei. În pregătirea meciului de duminică seara, oficialii celor de la Dinamo au continuat campania de achiziții. Așa cum a promis antrenorul Mircea Rednic, la echipă a fost adus un atacant, care a evoluat ultima dată în Liga a II-a din Franța, la Creteil. Este vorba despre Marcel Essombe, în vârstă de 27 de ani, un masiv atacant camerunez.

La Digi Sport 1, marele derby de România este precedat de ediţii speciale ale ştirilor, dedicate partidei dintre Steaua şi Dinamo, dar şi de o analiză la rece înainte, la pauză şi după meci, în emisiunea „Fotbal Club”, transmisă în direct din studioul amplasat pe Arena Naţională.

Steaua- Dinamo, un meci al marilor orgolii şi derby-ul campionatului, se va juca duminică, 9 august, de la ora 21:00, și va fi în direct la Digi Sport 1. Fazele video sunt în timp real pe www.digisport.ro, dar şi pe mobil, la adresa m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri