Gică Popescu nu-l mai vrea pe Mitică Dragomir în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal

Data publicării:
dumitru dragomir - mfax

Eu îl lăudam că îl susţineam şi de unde să ştiu ca el îmi pune tălpi... Dar e dreptul lui, e constituţional... Nu am ce să îi reproşez. Nu am să susţin pe nimeni, dar el nu mai are susţinerea mea, pentru că s-a detaşat de mine. Eu îl apreciam”, a declarat Dumitru Dragomir.

În replică, Gică Popescu a spus: „Trebuie să înţeleagă că la un moment dat va veni timpul ca dânsul să plece. Dacă va fi acum, sau peste 4-8 ani, vor decide cei care vor vota la Adunarea Generală. Cred că o schimbare la Ligă ar da un entuziasm în primul rând în rândul suporterilor”.

Popescu nu consideră că un conflict cu şeful Ligii va afecta fotbalul românesc, în cazul în care amândoi vor căştiga alegerile.

Mi-ar plăcea ca la Ligă să aibă loc o schimbare, dar dacă domnul Dragomir câştigă şi de data aceasta şi peste un an de zile eu voi reuşi să câştig şefia FRF nu voi avea nicio problemă să mă aşez cu dânsul şi să găsim o formă de colaborare pentru binele fotbalului românesc”, a declarat fostul mare internaţional.

Alegerile pentru şefia Ligii vor avea loc pe 14 noiembrie, în timp ce noul conducător al Federaţiei Române de Fotbal va fi ales anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri