Steaua îi propune un salariu de un milion de euro pe an lui Ciprian Marica

Data publicării:
marica-1375683559

"Gigi a discutat deja cu Marica, a mărit oferta. Are propunere de un milion pe an, trei ani de zile de contract. Sâmbătă, la ora 13.00, va da răspunsul", a spus MM Stoica.

Ciprian Marica a jucat ultima dată la Schalke 04, adversară a Stelei în grupa E a Ligii Campionilor, şi în prezent este liber de contract. Marica face parte din lotul convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Marica ar trebui să accepte oferta Stelei, pentru că Liga I este un campionat destul de bun în Europa în acest moment.

"Asta dovedeşte că Gigi Becali vrea să facă mare performanţă în România. După părerea mea, Marica este un fotbalist foarte bun şi ca atare trebuie plătit bine. Să vină repede, să-i ia banii lui Gigi Becali. Părerea mea este să joace, iar campionatul României s-a dovedit acum a fi destul de bun în Europa”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Piţurcă nu crede că Marica ar veni în România

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că nu îl sfătuieşte pe Marica să se întoarcă în campionatul României, deoarece ar fi "un pas uriaş înapoi", ţinând cont de valoarea fotbalistului.

"Din discuţiile cu el, mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. Eu i-aş recomanda acelaşi lucru, dat fiind faptul că el este un jucător extrem valoros, iar dacă ar veni în campionatul României ar fi un pas uriaş înapoi pentru el. Mi-a spus că are două-trei echipe, nu de calibru foarte mare, care îi oferă un salariu de la două milioane, două milioane şi jumătate în sus, aşa că nu o să vină la o echipă din România, care nu poate să plătească mai mult de 200-300.000", a spus Piţurcă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri