UEFA Champions League. Steaua - Chelsea, meci fără miză

Data publicării:
steaua chelsea tur arena nationala 4

Steaua a fost eliminată din Europa încă de acum două săptămâni, iar meciul de la Londra, cu Chelsea, nu are nicio miză pentru roş-albaştri.

„Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul meci din grupă, pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, cu siguranţă, jucătorii noştri vor juca mult mai relaxaţi şi sper eu să o facă foarte bine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul de la Steaua.

Bucureştenii sunt conştienţă că vor avea în faţă un adversar mult mai motivat, dornic să tranşeze cât mai repede partida.

„Ştim că va fi greu, Chelsea trebuie să câştige mâine seară primul loc şi cu siguranţă vor încerca să marcheze foarte multe goluri”, a mai scris Laurenţiu Reghecampf marți pe Facebook.

Fără nicio victorie, steliştii îşi vor încheia aventura în UEFA Champions League pe ultimul loc. Un succes ar fi însă o gură de oxigen pentru jucătorii care au câştigat un singur meci din ultimele şapte oficiale.

Partida dintre Chelsea şi Steaua e în direct la Digi Sport 1, la ora 21.45.

Chelsea nu vrea să facă niciun cadou românilor

Chiar dacă sunt calificaţi deja în optimile de finală ale UEFA champions League, jucătorii de la Chelsea nu o lasă mai moale în ultimul meci din grupă, cu ultima clasată, Steaua. Vrem să fim siguri de primul loc în grupă, spun Jose Mourinho şi elevii săi.

Deja calificată în optimile de finală ale UEFA Champions League, Chelsea nu e lipsită de miză în întâlnirea din această seară cu Steaua. Albaştrii vor să joace pe Stamford Bridge returul optimilor de finală şi, pentru a fi siguri de asta, trebuia să învingă Steaua lui Laurenţiu Reghecampf.

În mod normal, dacă termini pe primul loc ai o şansă mai mare (n.r. de a ajunge în sferturile de finală), aşa că trebuie să încercăm să câştigăm şi să terminăm pe primul loc. Dacă vom câştiga, vom face 12 puncte, şi cred că 12 puncte reprezintă un punctej bun pentru Champions League”, a spus Jose Mourinho, manager Chelsea.

„Ştim cât de important este acest meci şi vom încerca să câştigăm pentru a termina pe primul loc în grupă, ceea ce reprezintă principalul nostru scop în fiecare ediţie din Champions League. E foarte important să rămânem concentraţi, să jucăm la 100 % din capacitate şi sperăm să câştigăm”, a afirmat și Branislav Ivanovic, Chelsea.

Este pentru a doua oară în 2013 când Chelsea primeşte vizita Stelei în competiţiile europene. În primăvară, în optimile de finală ale Europa League, formaţia engleză s-a impus cu 3 la 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri