Sari la conținut

UEFA Champions League. Steaua învinge Stromsgodset cu 2-0 și se califică în turul trei preliminar

Minutul 90+3. Final de meci. Steaua s-a calificat în turul trei preliminar din UEFA Champions League. 

Minutul 84. 2-0 pentru Steaua. A marcat Stanciu, după o pasă a lui Chipciu.

Minutul 72. Steaua a reușit primul gol în a doua repriză, prin Rîpă. Scorul este 1-0.

__________________________

Steaua speră în calificare, în returul turului 2 preliminar al UEFA Champions League, cu Stromsgodset. Victoria cu 1-0 din deplasare le dă roș-albaștrilor prima șansă. Costel Gâlcă nu a uitat însă că a avut emoții în prima repriză din Norvegia, așa că le-a dat indicații clare steliștilor pentru meciul de pe Arena Națională.

„Să fie încrezători, să putem să dominăm adversarul, să avem posesie, să avem...să ne impunem din primele minute, să ne simtă în teren că suntem o echipă superioară”, a spus Costel Gâlcă.

„Sper și am încrederea totală în jucători ca să fie un meci bun, câștigat de noi”, a adăugat el.

Norvegienii au venit extrem de motivaţi la Bucureşti. Înfrângerea cu Steaua a fost doar a treia acasă pentru Stromsgodset, din iunie 2011 încoace, aşa că oamenii lui Nielsen vor răzbunare.

„Trebuie să credem că putem marca. Dacă ei au înscris, de ce să nu o putem face şi noi aici?”, spune Francisco Junior.

„Este puţin neobişnuit pentru noi. În mod normal, suntem o echipă care marchează mult. Faptul că nu am înscris în ultimele două meciuri ţine mai mult de ghinion”, spune și antrenorul David Nielsen.

În turul 3 preliminar al UEFA Champions League, Steaua va întâlni câștigătoarea dublei dintre Dinamo Tbislisi și FK Aktobe. În tur, Aktobe s-a impus cu 1-0 în deplasare.