Victor Pițurcă a anunțat stranierii pentru meciurile cu Andorra și Estonia

Data publicării:
138032 138032 piturca romania nationala

Cei 13 fotbaliști convocați:

Portar: Lobonț (AS Roma)

Fundași: Chiricheș (Tottenham), Goian (Asteras Tripolis), Papp (AC Chievo), Raț (West Ham )

Mijlocași: Lazăr (PAOK Salonic), Torje (Espanyol), Nicoliță (FC Nantes), Grozav (Terek Groznyi), Maxim (VfB Stuttgart)

Atacanți: Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) și Keșeru (SC Bastia).

România se deplasează în Andorra în penultima etapă a Grupei D din preliminarii, pe 11 octombrie. În ultimul meci, pe 15 octombrie, tricolorii primesc vizita Estoniei pe Arena Națională.

Cu două victorii și ajutați de rezultatele celorlalte partide din grupă, România poate obține locul al doilea, care merge la barajul pentru calificarea la turneul final care va fi găzduit de Brazilia.

Reunirea lotului României este programată luni, 7 octombrie a.c., la ora 12.00, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia. Plecarea spre Barcelona este prevăzută, cu o cursă charter, miercuri, 9 octombrie a.c., la ora 14.30, de pe aeroportul Henri Coandă, drumul până la Andorra La Vella urmând să fie efectuat cu autocarul. Pe 10 octombrie a.c. este programat antrenamentul oficial, acesta începând în jurul orei locale 11.30 (12.30 - ora României), primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea acestuia, selecționerul Victor Pițurcă va susține conferința de presă oficială, urmat de un jucător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri