Bernd Schuster, prima opțiune pentru funcția de selecționer a naționalei de fotbal

Data publicării:
bernd schuster antrenor getty

Vom avea un antrenor străin de grupurile de interese. Străin de ce a însemnat ținerea echipei în mlaștină. Atenția noastră s-a dus spre câteva modele. Modelul german, belgian, olandez. Suntem foarte aproape de a ne îndeplini ținta”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Până acum, şeful FRF s-a izbit de câteva refuzuri. Nu le-a putut îndeplini pretenţiile lui Cosmin Olăroiu şi Alberto Zaccheroni.

Conform digisport.ro, germanul Bernd Schuster este favorit să-i preia pe tricolori. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a trecut pe la echipe precum Real Madrid, Beşiktaş sau Şahtior Doneţk. Ultima oară, Schuster a antrenat-o pe Malaga în sezonul 2013-2014. FRF îi poate asigura un salariu anual de 300 de mii de euro, la care s-ar adăuga un bonus de un milion de euro, în cazul în care va califica naţională la Mondialul din 2018.

Fiindcă Federația Română de Fotbal are o stabilitate financiară comparativ cu anul 2014. Putem să oferim un salariu mai mare, dar în niciun caz la nivelul celor din primele ligi din Germania, Anglia, Italia, Franța”, a mai precizat Burleanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri