Ce spune Florin Andone despre transferul în Premier League

Data publicării:
andone

Atacantul Florin Andone a declarat că este foarte fericit la Deportivo La Coruna, nefiind interesat de o ofertă din Premier League, unde este dorit de Sunderland, informează cotidianul As, citat de News.ro.

andone

„În vară am avut oferte de la echipe străine, dar am vrut să rămân în Spania, aici e casa mea. Depor este un club care a pariat pe mine, mi-a oferit toată dragostea şi este alături de mine în momentele grele. Mă simt minunat aici. Pentru mine este cel mai bun club din lume. Nu mă interesează să joc în Premier, ştiu că sună ciudat. Îmi place mult aici şi dacă vrea cineva să mă transfere trebuie să plătească o grămadă de bani. Este imposibil să plec de aici, 99,9 la sută, a spus Andone.

Pentru Florin Andone, Deportivo trebuie să fie între primele zece din campionat, el apreciind că fanii trebuie să aibă răbdare, deoarece echipa joacă tot mai bine în fiecare zi.

„Partida cu Osasuna de duminică este foarte importantă şi trebuie câştigată. Trebuie să punem presiune, să alergăm şi să marcăm. Aşa cum am făcut cu Real Sociedad. Era cea mai bună echipă care venea aici şi le-am dat cinci goluri. Trebuie să facem la fel. Să muncim, să atacăm şi să avem posesie, a adăugat Andone.

Deportivo La Coruna întâlneşte Osasuna Pamplona, duminică, de la ora 19:30, în etapa a XVI-a a campionatului Spaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri