Dumitru Dragomir, dorit la Rapid: Aș lua titlul în două sezoane

Data publicării:
dumitru dragomir crop

Învins de Gino Iorgulescu în lupta pentru şefia LPF, Dumitru Dragomir a primit deja o primă ofertă de muncă. Rapidul îl vrea preşedinte.

„Rapidul mi-ar fi ca o manușă, mai ales că eu am iubit Rapidul toată viața. M-aș duce, dacă aș avea o situație în care eu pot să aduc jucători de valoare, să ridic Rapidul și să ia titlul așa m-aș duce”, a spus Dumitru Dragomir.

Noii şefi din Giuleşti, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, n-au scos nici pe departe echipa din criză. Jucătorii sunt în continuare neplătiţi de luni bune.

„Cei doi sunt oameni simpatici, dar nu dispun de fonduri. Ei trebuie ori să vândă, ori să se asocieze cu cineva puternic financiar”, a adăugat fostul președinte LPF.

În ciuda problemelor financiare, Rapid ocupă primul loc în Seria 1 a Ligii secunde, la finalul turului. 

„Am lăsat ceva în urma mea”

Visul de a se pensiona din funcţia de preşedinte al Ligii nu i s-a îndeplinit lui Dumitru Dragomir. La alegerile de pe 14 noiembrie, Gino Iorgulescu l-a învins cu 11 voturi la 7. Dragomir a trecut repede peste şoc şi e mai relaxat ca oricând.

„Asta e, am stat destul 21 de ani în același loc de muncă. Aflați că îmi ajunge. Nu dormeam noaptea când era câte o problemă din asta cum a fost cu suporterii de la Petrolul. Acum sunt ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus Dragomir.

La aflarea veştii că Gino Iorgulescu îi va lua locul, Dragomir i-a acuzat de trădare pe mai mulţi dintre cei care au votat şi a acuzat că politicul s-a implicat în alegerile de la LPF. Acum, speră ca noua conducere a Ligii să aibă mai multe realizări decât a avut el.

„Nu sunt supărat pe nimeni. Acei oameni au fost traumatizați. S-a pus presiune mare pe ei și eu i-am înțeles. Fotbalul se va schimba într-un singur fel numai dacă se implică politicul în a face bine sportului. Sportul fără facilități și cultură nu poate trăi. De 22 de ani se fac numai promisiuni. Am lăsat ceva în urma mea, am lăsat bani în cont, liniște. Nu critic pe nimeni și îi felicit pe cei care au venit și pe cei care i-au pus. De ce să fiu răutăcios”, a adăugat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir n-a plecat cu mâna goală de la Ligă, a încasat zece salarii compensatorii, adică 150.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri