Dumitru Dragomir: Influența politică a fost majoră. Au vrut să pună mâna pe fotbal și au pus

Data publicării:
dumitru dragomir 5562300-Mediafax Foto-Andreea Alexandru-2

 

Dumitru Dragomir a pierdut astăzi șefia LPF în favoarea lui Gino Iorgulescu. El s-a aflat timp de 17 ani la conducerea Ligii.

„Votul a fost 11 la 7. Gino Iorgulescu fost și este un concurent și un președinte meritoriu. Are în spate o activitate fotbalistică de ani de zile, bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF, am stat destul, las în urmă o ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceaușescu în biroul meu. Și așa fost prieten cu Nicu. Las la un nivel extraordinar financiar Liga punct de vedere financiar. Sunt bucuros că a venit un om de fotbal și un profesionist. Am fost bătut și pe valoarea lui, dar și pe valoarea politică, s-au implicat puternic aseară, astăzi”, a spus el.

„Îi doresc succes, să fie sănătos, să țină Liga așa cum am ținut-o eu, măcar financiar”, a subliniat Dumitru Dragomir.

„Război mediatic îl ceea ce îl privește pe Iorgulescu nu va fi, nu îl voi ataca, pentru că eu sunt un gentleman. Nu știu nimic urât despre el, dar și chiar dacă aș ști, ce demnitate am eu să dau într-un câștigător”, a adăugat el.

„S-ar putea să mă duc la un post TV mare, am solicitări din partea a două mari cluburi, dar nu mă voi duce la club. Am fost vultur, nu pot să mai fiu porumbel. Voi continua să muncesc, pentru că sunt foarte tânăr, din toate punctele de vedere”, a spus Dumitru Dragomir.

„Îmi pare rău că programul meu foarte bun nu a contat deloc, pentru că influența politică a fost majoră. Au vrut să pună mâna pe fotbal, au pus. Aș fi prost diplomat să mă apuc să vorbesc urât despre Ponta, Dragnea. Unii au jurat pe copii, pe Biblie, apoi au dat-o cotită. Așa e în viață. De ce să mă supăr? Am stat destul. Poate o să îi ajut pe cei din Liga II, să le aduc drepturi de televiziune mari, am multe în minte. Nu pun bețe în toate cluburilor de fotbal. Cea mai mare greșeală a mea a fost încrederea în oameni”, a explicat el.

„Nu voi reclama nici la FIFA, nici la UEFA. Îl voi sprijini pe Gino Iorgulescu, iar proiectul drepturilor de televiziune îl voi da lui Gino, care va lua peste 34 milioane de euro, nu de la Sârbu, că el a făcut propunerea, ci din altă parte, societate comunitară cu bani mulți, care dă garanții. Sârbu a discutat și cu mine, cu Gino, are un proiect, dar ne-a mai pârlit el de un milion...Poate însă să câștige și el”, a spus Dumitru Dragomir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri