FC Viitorul anunţă un acord cu Fiorentina pentru Ianis Hagi. Reacția clubului italian

Data actualizării: Data publicării:
ianis hagi

FC Viitorul a anunţat, marţi, că a ajuns la un acord cu gruparea italiană Fiorentina, pentru readucerea la Ovidiu a mijlocaşului Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi.

ACTUALIZARE 18:45 - Presa italiană a scris, marţi, că Fiorentina încă nu acceptat ca mijlocaşul Ianhis Hagi să revină la FC Viitorul, aşa cum a anunţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

„Un acord între societatea patronată de tatăl Gheorghe şi Fiorentina nu există deocamdată, nici din punct de vedere economic, nici birocratic (lipsesc semnăturile). Suma propusă de Viitorul clubului viola nu satisface pretențiile conducerii grupării toscane, care nu pare convinsă de posibilitatea ca Ianis să fie cedat cu titlu definitiv. Noutăţi sunt aşteptate în următoarele ore, dar este puţin probabil că se va ajunge la un epilog în scurt timp”, a notat firenzeviola.it.


„FC Viitorul este de acord cu suma de transfer şi cu procentele solicitate de Fiorentina”, este singura precizare pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a revenit, duminică, din Italia, împreună cu fiul său, Ianis, şi a anunţat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina.

„Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”, a spus Hagi, la revenirea în ţară.

FC Viitorul a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că în data de 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi.

Oferta pe care FC Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocaşului Ianis Hagi este considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, a scris, vineri, presa italiană.

Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri