Prietena lui Cristi Manea a fost bătută pe stadion, la finalul meciului România - Franța de la EURO 2019

Data actualizării: Data publicării:
pritena-cristi-manea-romania-u21-gsp-frf
Foto: GSP/FRF

Prietena fundașului Cristi Manea a fost bătută, aseară, la finalul meciului dintre România U21 și Franța U21, de la EURO 2019. Tânăra s-a ales cu o lovitură în figură, a fost umplută de sânge și a ajuns la spital.

Atmosfera superbă de luni seară, la Cesena, de la meciul România U21 - Franța U21, scor 0-0, în urma căruia ambele echipe din Grupa C au obținut calificarea în semifinalele lui EURO 2019, a fost umbrită de un incident în care a fost implicată prietena lui Cristi Manea, transmite Digi Sport.

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a țării noastre, a oferit mai multe detalii la conferința de presă, care a avut loc după meci.

„A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a răbufnit Rădoi, la întâlnirea cu jurnaliștii.

„Noi între noi, suporteri români au lovit-o pe prietena lui Manea şi chiar pe un prieten de-al lor, mi-e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper ca cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietena lui şi nu arăta bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci, dar ceea ce s-a întâmplat este teribil. În loc să ne bucurăm că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani şi suntem într-o semifinală de campionat european, apar astfel de episoade. Îmi pare rău, cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Rădoi, în conferinţa de presă organizată după meciul cu Franţa.

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, Manea s-a dus in tribune sa îşi salute prietena după meci. O fană s-a băgat în faţa ei şi i-a cerut jucătorului să facă o poză. Manea a bruscat-o violent, iar persoane din anturajul acelei fete l-au îmbrâncit pe Manea. În învălmăşeala creată, prietena jucătrorului a fost lovită în faţă. Un suporter a fost reţinut de poliţia italiană după acest incident.

Cristi Manea s-a dus la finalul meciului să-și sărute prietena, aflată în tribune, iar alte femei aflate lângă ea au dorit să-l felicite și ele pe jucător și s-au băgat în fața iubitei lui.

Fotbalistul a bruscat-o pe una dintre femei, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR.

În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge. Ceilalți fani din apropiere au sărit și ei la bătaie, iar Manea nu a rămas indiferent și a început să se lupte cu ei. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, după intervenţia stewarzilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri