Sari la conținut

Steaua și Astra debutează în noul sezon de UEFA Europa League. Programul meciurilor transmise de Digi Sport


Festivalul fotbalului de înaltă calitate continuă pe canalele Digi Sport. După regalul din UEFA Champions League, întins pe durata a două zile din această săptămână ziua de joi, 18 septembrie, este dedicată exclusiv pentru Europa League.

România are două reprezentante în cea de-a doua competiție intercluburi din lume, Astra și Steaua. Câștigătoarea Cupei României și a Supercupei României, precum și vicecampioana Ligii 1 va debuta în Grupa D a UEFA Europa League contra celor de la Dinamo Zagreb. Partida din Croația va începe la ora 20:00 și va fi în direct la Digi Sport 1.

DINAMO ZAGREB - ASTRA GIURGIU se joacă în direct la Digi Sport 1, joi de la ora 20:00.

De la ora 22:00, tot la Digi Sport 1, și tot în direct, veți putea viziona și partida celor de la Steaua cu danezii de la Aalborg, un meci care se va juca cu porțile închise, în cadrul Grupei J.

STEAUA - AALBORG se joacă în direct la Digi Sport 1, joi seară, de la ora 22:00.

Cum oferta Digi Sport pentru este extrem de bogată și azi, cu nu mai puțin de șase partide transmise în direct, imediat după miezul nopții veți avea ocazia să urmăriți toate rezumatele primei zile din UEFA Europa League, într-un program special care va începe de la ora 00:45.

Programul partidelor, din prima etapă a grupelor UEL, transmise în direct la Digi Sport:

Digi Sport 1

Dinamo Zagreb - Astra, ora 20:00
Steaua - Aalborg, ora 22:05

Digi Sport 2

Dnepr - Inter Milano, ora 20:00
Fiorentina - Guingamp, ora 22:05

Digi Sport 3

Partizan - Tottenham, ora 20:00
FC Sevilla - Feyenoord, ora 22:05

Restul partidelor din această seară

Pe aceeași temă