Sari la conținut
News Alert

Steaua și Dinamo, front comun împotriva arbitrilor din Liga 1

Arbitrajul românesc este criticat din ce în ce mai mult de către conducătorii echipelor din Liga 1. Aceștia se declară nemulțumiți de prestațiile cavalerilor fluierului din ultima perioadă. Steaua și Dinamo fac front comun împotriva arbitrilor, după prestaţiile din ultimul timp, scrie digisport.ro.

Real Sociedad de Futbol v Elche FC - La Liga

Foto: Guliver/GettyImages

După ce în urmă cu câteva zile l-a criticat pe Cristi Balaj pentru prestația de la meciul dintre Dinamo și Astra, dar și pentru arbitrajul de la partida dintre Steaua și CFR Cluj, Mihai Stoica îl arată acum cu degetul pe Istvan Kovacs, după meciul dintre Viitorul și Voluntari. În partida de la Ovidiu, centralul a avut mai multe decizii discutabile în urma cărora Viitorul a reușit să revină de la 0-1 și să învingă.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, managerul general al Stelei susține că arbitrii viciază rezultatele meciurilor și se consideră superiori antrenorilor și jucătorilor.

„Unii arbitri români devin din ce în ce mai sensibili. Ei viciază rezultate, sfidează jucători, antrenori, conducători și prea puținii spectatori care mai catadicsesc să vină pe stadioane, tot ei o fac pe supărații și elimină orice ființă umană care îndrăznește să-i admonesteze. Am crezut că un arbitraj mai slab ca cel al lui Balaj nu poate exista în actuala ediție de campionat, dar am uitat că există în lotul divizionar Domnul Kovacs Istvan”, a scris MM, pe contul său de facebook.

La rândul său, directorul general de la Dinamo, Adrian Mutu, a luat și el atitudine împotriva cavalerilor fluierului, tot pe rețelele de socializare. ”Briliantul” cere Federației Române de Fotbal să ia măsuri împotriva arbitrilor.

„Nu se mai poate așa ceva! Ce se întâmpla cu arbitrajul din fotbalul românesc e strigător la cer! Acești arbitri incompetenți își bat joc de munca unor oameni! Domnule Burleanu, luați măsuri”, a scris și Mutu, pe pagina sa de facebook.