Surpriză: Ce culori a înregistrat Becali pentru FCSB la Ligă și unde are echipa sediul

Data actualizării: Data publicării:
jucatori

Suporterii de la Peluza Sud” salută decizia de schimbare a numelui clubului patronat de George Becali în FC FCSB SA, se arată într-un comunicat emis în cursul zilei de azi, și fac public faptul că echipa a fost înregistrată la Liga Profesionistă de Fotbal cu culorile galben-albastru, scrie digisport.ro.

jucatori

Fanii se consideră revoltați de poziția luată de președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a declarat că „FC FCSB este deținătoarea Cupei Campionilor”. Astfel, „Peluza Sud Steaua” îi cere Clubului Sportiv al Armatei să trimită notificări către LPF, FRF și UEFA prin care aceste foruri să fie notificate vizavi de situație și să facă lumină în acest scandal.

În acest sens, suporterii au spus că George Becali a înregistrat echipa FC FCSB SA la Liga Profesionistă de Fotbal cu culorile galben-albastru și cu sediul social în Mogoșoaia.

„Conform deciziei Înaltei Curți, brandul Steaua face parte din patrimoniul statului român și NU poate fi înstrăinat.

De asemenea, palmaresul, sigla și culorile sunt înglobate în brand si nu se pot divide. Mai mult decât atât, echipa lui George Becali este înregistrată la LPF cu numele Fotbal Club FCSB SA, are culorile galben-albastru și sediul social în Mogoșoaia.

Având în vedere toate acestea, domnule Burleanu, cum puteți să mințiți oamenii cu o asemenea lejeritate? Sunteți în campanie pentru un nou mandat la FRF?

În oricare altă țară normală, dumneavoastră și instituția pe care o conduceți ați fi fost sancționați imediat. Acest lucru, sperăm să se întâmple și în acest caz”, se arată într-un comunicat emis în cursul zilei de azi.

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie 2014 prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Citiți și:
Băsescu ar fi degradat generalii care i-au luat marca Steaua lui Becali

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri