CTP, despre echipa de handbal a României: Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi

Data actualizării: Data publicării:
handbal romania - facebook frh
Foto: Facebook Federația Română de Handbal

Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi gândindu-te cum joacă echipa de handbal a României,  spune Cristian Tudor Popescu. Perspectivele nu sunt deloc bune, pentru că echipa nu merge, consideră gazetarul, în opinia căruia numai Cristina Neagu și uneori portarii au evoluții de excepție.

România s-a calificat, vineri, în ultima secundă în Main Round, în urma unui meci de infarct împotriva Ungariei, scor 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. Scorul la pauză era de 16-10 pentru jucătoarele maghiare.

„Dacă ești român, atunci îți dau lacrimile la o astfel de victorie, dar dacă ești un român adevărat, care chiar îți iubești țara, atunci îți dau din nou lacrimile și chiar plângi, gândindu-te cum joacă echipa de handbal feminin a României și gândindu-te că titlul pe care l-am văzut în presa maghiară cam corespunde realității. Spune așa presa maghiară: Vreme de patru meciuri și jumătate, România a fost ca un pacient care mai are puțin de trăit, dar, cu ajutor divin, a revenit la viață.

Firește, este o victorie care te umple de fericire, dar perspectivele nu sunt deloc bune. Echipa, după părerea mea, nu merge, cu excepția Cristinei Neagu și uneori, în momente cruciale, a portarilor, astăzi a Valentinei Dedu”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citiți și:  CM handbal feminin. Prima reacție a Cristinei Neagu, după ce a calificat România în grupele principale

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri