Presa maghiară, după meciul România-Ungaria: România a fost ca un pacient care mai are puțin de trăit, dar a reușit să revină la viață

Data actualizării: Data publicării:
romania-handbal-feminin
Foto: digisport.ro

Tristețe mare peste graniță, în Ungaria, după ce România a câștigat în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019. Jurnaliștii din țara vecină semnalează „drama” tărită de jucătoarele maghiare pe teren, relatează Mediafax.

Dramă: Chiar dacă am condus cu șase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată” , a notat publicația Alfahir.hu. „După o prăbușire dramatică, echipa națională de handbal a Ungariei nu a reușit să treacă în etapa următoare” , a scris și publicația 24.hu.

O altă publicație, Nemzeti Sport, titrează: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câștigat în ultimele momente” .

România a fost la patru meciuri și jumătate precum un pacient care mai are puțin de trăit, dar cu un ajutor divin a reușit să revină la viață. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde și s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial”, adaugă publicația.

Tricolorele au făcut 30 de minute memorabile cu Ungaria, reușind să revină de la un handicap de minus șase goluri la pauză (16-10). În minutul 59:52 a dat lovitura de grație prin Cristina Neagu. Atunci a fost marcat golul pentru 28-27, România a preluat conducerea pentru prima dată pe tabela de marcaj, suficient însă pentru a se califica între cele mai bune 12 naționale ale lumii.

Editare: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri