VIDEO. Cum a reacționat un puști când l-a întâlnit pe David Popovici

Data publicării:
un pusti care pune mana pe bicepsii lui david popovici
Un puști a vrut să vadă cum arată mușchii campionului David Popovici Foto: captură video

David Popovici va lupta duminică pentru a cincea medalie la Europenele de Juniori de la Otopeni. Are deja patru, 3 de aur și una de argint. Sâmbătă, în semifinalele de la 100 de metri liber, a avut cel mai bun timp.

David Popovici, deja dublu campion mondial la seniori, deţine recordul mondial de juniori în această probă de 100 de metri liber (47sec 13/100). Sâmbătă, el a câştigat prima semifinală cu 48sec 31/100 şi a intrat în finală cu cel mai rapid timp, urmat de britanicul Jakob Whittle (48sec 68/100), locul I în semifinala a doua. Astfel, britanicul se anunţă rivalul principal al campionului român.

„Cred că tot 200 de metri îmi place mai mult, însă cu asemenea tribună și susținere cred că cu cât e o probă mai scurtă, cu atât e mai interesant și pentru noi, și pentru spectatori”, spunea David Popovici vineri, când a luat aurul la 50 de metri liber.

În complexul sportiv de la Otopeni, unde se desfășoară Campionatele Europene de natație pentru juniori, au venit foarte mulți copii. Unii chiar și-au întâlnit idolul. Iată cum a reacționat un puști când a putut să se apropie de David Popovici:

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri