Bărbat înjunghiat într-un restaurant, după ce a încercat să calmeze un tânăr respins la angajare

Data actualizării: Data publicării:
cutit in mana unui barbat
Foto: Getty Images

Un bărbat din Botoşani este cercetat penal, după ce, marţi, a înjunghiat clientul unui restaurant din Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

El a precizat că, în cursul zilei de marţi, în jurul orei 13:20, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea unui restaurant din zona centrală a oraşului.

S-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 23 ani, din municipiul Botoşani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unităţii economice fiind refuzat, s-a prezentat pe 29 noiembrie, ora 13:15, la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaţilor, scrie Agerpres.

Un client în vârstă de 38 ani din oraşul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma şi l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic, scoţând un cuţit şi aplicând mai multe lovituri clientului.

Victima a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere, fiind transportat la o unitate medicală unde s-a constatat preliminar că leziunile au fost de natură a-i pune în primejdie viaţa.

Agresorul a fost identificat la faţa locului, a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti fără incidente, fiind transportat la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităţilor de cercetare a locului faptei a fost identificat şi cuţitul folosit la agresiune, urmând a fi completat şi consolidat probatoriul şi a se dispune măsuri procesuale.

S-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului şi a se dispune măsuri procesuale faţă de autor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri