Tânăr de 28 de ani, salvat în ultimul moment înainte să se sinucidă într-o pădure. A fost găsit după soneria telefonului

Data publicării:
Mașină de poliție parcată în timpul lansării campaniei de conștientizare a pericolului vitezei excesive în trafic numită "Vedere din spital", la o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, marți 10 august 2021.
Sursa foto: George Călin/Inquam Photos

Un tânăr de 28 de ani a fost salvat de la moarte de un echipaj de poliţie din comuna Romos, bărbatul fiind găsit într-o pădure la câteva momente după ce a încercat să-şi curme singur viaţa, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii au fost alertaţi despre intenţia bărbatului de către soţia acestuia, o patrulă de poliţie deplasându-se imediat în teren, scrie Agerpres.

Din discuţiile cu soţia tânărului, poliţiştii au aflat că acesta a plecat cu maşina, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în zona pădurii Cendea, pe drumul comunal dintre localităţile Orăştie şi Romos. După ce au găsit maşina pe marginea drumului, cei doi agenţi de poliţie plecaţi în căutarea bărbatului au intrat în pădure. Din întuneric au auzit soneria unui telefon mobil şi s-au deplasat în acea direcţie, unde l-au identificat pe bărbat şi au reuşit să-l salveze în ultimul moment.

"La sosirea poliţiştilor, tânărul încă prezenta semne vitale, iar prin susţinerea părţii inferioare a corpului şi acordarea primului-ajutor, viaţa acestuia a fost salvată", a precizat IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri