Țigări furate și cărate cu roaba pe străzile orașului Carei. Hoții, încă în libertate

Data publicării:
tigari furate cu roaba presasm
Sursa foto: colaj video cameră de supraveghere / Presa SM

Trei bărbați din Satu Mare sunt căutați de polițiști pentru că au furat mai multe cartușe de țigări dintr-un bar din Carei. După ce le-au scos pe geamul localului, indivizii le-au încărcat în două roabe și le-au cărat pe străzile orașului, scrie PresaSM. Furtul a fost surprins în detalii de camerele video. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03:20. Ca să pătrundă în bar, unul dintre bărbați a forțat un geam. Purta cagulă și mănuși și a avut nevoie de doar 45 de secunde ca să fure.

A apucat toate cutiile cu țigări pe care le-a găsit și i le-a dat, prin geamul deschis, complicelui său care le încărca în două roabe. În tot acest timp, cel de-al treilea individ stătea de pază, scrie sursa citată.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum cei trei cară apoi, în pas alergător, cutiile cu țigări cu ajutorul roabelor, pe străzile orașului Carei.

La 3 zile de la spargere, hoții nu au fost încă identificați, însă polițiștii au în vedere mai mulți suspecți. Dacă vor fi prinși, aceștia vor fi acuzați de furt calificat.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri