Un șofer în vârstă de 37 de ani a murit în urma coliziunii dintre două TIR-uri şi un autoturism

Data publicării:
ambulanta smurd
Un șofer în vârstă de 37 de ani a murit în urma coliziunii dintre două TIR-uri şi un autoturism

Un bărbat de 37 de ani, din Galaţi, a murit, în urma coliziunii dintre două TIR-uri şi un autoturism, pe DN2 - E85, la Pufeşti.

"Vineri, la ora 18,00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85, intersecţia Ciorani cu Pufeşti, cu un autoturism şi două TIR-uri implicate. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2, un echipaj SMURD de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare. La accident se identifică trei victime, doi cetăţeni turci, şoferii TIR-urilor implicate, conştienţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Şoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, citată de Agerpres.

Potrivit martorilor, autoturismul ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia. Celălalt TIR, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan şi s-a răsturnat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri