Video Un tramvai plin cu călători a luat foc în mers, în Timișoara. Vatmanul ceruse înainte să se retragă la depou

Data actualizării: Data publicării:
tramvai timisoara incendiu
Sursa foto: opiniatimișoarei.ro

Un tramvai a luat foc în mers, miercuri seara, în Timișoara. Vatmanul a sesizat că unul dintre motoare are probleme și a vrut să se retragă în depou. Nu a mai apucat, întrucât în dreptul Prefecturii, garnitura a luat foc. În timp ce șoferul suna la 112 să ceară ajutor, călătorii au ieșit singuri din mijlocul în transport în comun, scrie Opinia Timișoarei.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Revoluției din 1989, în fața Prefecturii Timiș. Tramvaiul circula pe linia 6.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incendiul a izbucnit la bordul unui tramvai Bozankaya, de producție turcească. Cu puțin timp înainte de incident, vatmanul a sesizat că ceva nu este în regulă și a cerut să se retragă în depoul din zona Dâmbovița. În fața Prefecturii Timiș, însă, motorul cu numărul 2 al tramvaiului a cedat și a luat foc.

Vatmanul le-a cerut călătorilor să coboare și a intervenit cu extinctoare ca să stingă focul. În paralel, a sunat și la 112 să ceară ajutor pompierilor. 

Vatmanul ne-a anunțat că tramvaiul urma să intre în depou, pentru că s-a tot blocat pe traseu. Când a ajuns în zona Prefecturii, în timp ce se îndrepta spre depou, vatmanul a observat că motorul a luat foc. A coborât imediat și a stins focul cu extinctorul, însă au fost chemați și pompierii, pentru a ne asigura că nu sunt alte probleme ascunse. Este vorba despre un tramvai Bozankaya, primul care a ajuns la Timișoara. Au fost anuntați specialiștii din cadrul fabricii, sunt pe drum, a declarat Patriciu Ruset, directorul adjunct al Societății de Transport Public Timișoara pentru sursa citată.

Potrivit conducerii STPT, urmează să fie făcute cercetări pentru a stabili care a fost cauza incendiului.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri