VIDEO. 25 de mașini dintr-o parcare au fost găsite cu anvelopele tăiate, câte două la fiecare autoturism

Data actualizării: Data publicării:
masina

Zeci de craioveni au avut o surpriză neplăcută când au ieșit miercuri dimineață din case. Și-au găsit mașinile cu anvelopele tăiate. Câte două la fiecare autoturism.

Zeci de maşini parcate pe o stradă din Craiova au fost vandalizate în noaptea de marţi spre miercuri. Poliția spune că au fost tăiate anvelopele unui număr de 25 de mașini, însă surse afirmă că numărul maşinilor vandalizate este mult mai mare.

Maşinile erau parcate pe o stradă din cartierul Brazda lui Novac.

Poliţia a deschis o anchetă.

„În această dimineață, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, au fost tăiate cauciucurile mai multor autoturisme. Polițiștii au demarat cercetările, iar până în prezent au fost identificate 25 de autoturisme care aveau câte 2 anvelope tăiate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri