Bătrâni intoxicați cu soluție pentru acarieni la un cămin din Eforie Sud

Data actualizării: Data publicării:
batrana in pat
Credit foto: Guliver/Getty Images

Autorităţile din judeţul Constanţa au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mai multe persoane s-au intoxicat cu soluţie pentru acarieni, la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud. Șase vârstnici au ajuns la spital.

Conform celui mai recent bilanţ, transmis sâmbătă dimineaţă de ISU Constanţa, şase vârstnici au fost internaţi în spital, iar alţi 38 au fost aduşi înapoi în camere.

„6 beneficiari la spital, iar 38 s-au reîntors în camere”, a anunţat ISU Constanţa.

„Beneficiarii se reîntorc în camere, cu sprijinul echipajelor de intervenţie şi al personalului centrului de îngrijire”, au precizat reprezentanţii ISU Constanţa.

Anunțul a fost făcut în noaptea de vineri spre sâmbătă de ISU Constanţa. „Persoane intoxicate la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud”, au spus autoritățile, precizând că este vorba despre 7 persoane intoxicate cu soluţie de acarieni.

La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale. „A fost evacuată întreaga clădire. În urma tuturor măsuratorilor efectuate de echipajul CBRN, nu s-au identificat substanţe periculoase”, a mai precizat ISU Constanţa.

Deocamdată nu s-au stabilit condiţiile în care s-au intoxicat vârstnicii.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri